Kaip Pagaminti Nuostabius Kotletus Iš Lydekos

pagaminti lydekos kotletus

Šiais laikais yra daugybė variantų kaip pagaminti kotletus iš lydekos. Tačiau šis kepimo receptas išlaiko lydekos kotletus kvapnius ir nepraranda skonio savybes.

Ingridientai

  • lydekos mėsa – 1 kg
  • kepalas – 150 gramų
  • svogūnai – 2 vnt
  • kiaušiniai – 2 vnt.
  • pienas – 100 ml.
  • česnako skiltelės – 4 vnt.
  • sviestas – 2 šaukštai
  • augalinis aliejus – 3 šaukštai
  • džiūvėsėliai (arba miltai)
  • pipirai
  • druska
  • žalumynai

Maisto gaminimas

  • Nuimkite žuvies odą, pašalinkite stuburą ir didelius kaulus.
  • Batoną pamirkykite piene.
  • Paruoškite maltą mėsą. Per mėsmalę praleiskite žuvies mėsą, mirkytą batoną, svogūną, česnaką ir žoleles. Į masę supilkite kiaušinius, sviestą (prieš tai ištirpintą), pipirus ir druską. Išminkyti maltą mėsą.
  • Suformuokite nedidelius kotletus ir apvoliokite džiūvėsėliuose (arba miltuose). Po to kepkite augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, kol iškeps.

Kotletai yra labai švelnūs ir sultingi. Kotletai puikiai papildo bet kokį garnyrą, troškintas daržoves ar daržovių salotas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *