Daiwa: Global Leader in Fishing Gear Innovation

Daiwa

Daiwa yra vienas iš labiausiai žinomų vardų žvejybos įrangos pasaulyje. Nuo pat įkūrimo 1958 m., kompanija išsiskyrė inovatyviomis technologijomis ir pažangiomis ritėmis bei meškerėmis. Per šešis dešimtmečius Daiwa ne tik užėmė tvirtą poziciją Japonijos rinkoje, bet ir tapo pasauliniu lyderiu, nuolat siekdama aukščiausios kokybės.

Inovacijos Ir Technologijos

Daiwa buvo viena iš pirmųjų kompanijų, pradėjusi naudoti pažangias medžiagas žvejybos įrangos gamyboje. 1979 m. kompanija įdiegė grafitą ritėse ir meškerėse, o tai suteikė gaminiams lengvumo ir stiprumo. Vėliau Daiwa sukūrė dar pažangesnį „Zaion” – aukšto tankio anglies pluoštą, kuris yra lengvesnis už metalą ir nenusileidžia patvarumu.

2010 m. pristatė Magsealed technologiją, kuri buvo sukurta naudojant erdvės inžinerijos principus. Ši technologija leidžia ritėms būti atsparios vandeniui ir dulkėms, užtikrina, kad jos išliks naujos ir veiks sklandžiau net po ilgų naudojimo metų​. Kitas reikšmingas pasiekimas buvo T-Wing System – unikali ritės konstrukcija, leidžianti sumažinti trintį ir pagerinti valo valdymą.

Plėtra Ir Rinkos Pasiekimai

Po sėkmingo augimo Japonijoje, pradėjo plėsti savo gamybą tarptautiniu mastu. 1970-aisiais kompanija atidarė gamyklas Škotijoje ir Taivane, orientuotas į Europos ir Amerikos rinkas. Vėliau, 2009 m., pakeitė savo pavadinimą į Globeride, Inc., siekdama pabrėžti globalią augimo viziją ​(Wikipedia). Šiuo metu Daiwa turi gamyklas ir atstovybes įvairiuose žemynuose – nuo Japonijos, Taivano iki Vokietijos, Prancūzijos ir JAV.

Žinomiausios Ritės

Daiwa Certate

Daiwa Certate

Daiwa Certate G LT ritės pasižymi išskirtine kokybe ir atsparumu. Jos pagrindas – Monocoque Body aliuminio korpusas. Air Rotor rotorius pagamintas iš Zaion medžiagos, užtikrinantis mažesnį svorį ir didesnį jautrumą. Ritė yra apsaugota Magsealed technologija, užtikrinančia apsaugą korpusui. Tough Digigear sistema užtikrina patvarumą ir sklandų veikimą, o Long Cast ABS aliuminio būgnas leidžia mesti masalus toliau. ATD (Automatic Tournament Drag) trinties sistema suteikia sklandų stabdymą, o Air Bail lankelis garantuoja ilgaamžiškumą. Twist Buster II padeda išvengti siūlo susipainiojimo, o lengva aliuminio rankenėlė užtikrina patogumą. Daugiau techninių detalių apie ritę galite rasti čia.

Daiwa Exist LT

Daiwa Exist

Daiwa pristato radikaliai atnaujintą Daiwa Exist G LT modelį, kuris pasižymi novatorišku dizainu. Jis atspindi visiškai naują konstrukcijos lygį, sukuriant revoliucinę “Airdrive” technologiją, užtikrinančią mažesnį svorio pasiskirstymą ir didesnį jautrumą. Daugiau techninių detalių apie ritę galite rasti čia.

Daiwa Luvias

Daiwa Luvias

Daiwa Luvias LT ritės yra svajonių pasirinkimas meškeriotojams, kuriems svarbiausias neįtikėtinas lengvumas bei aukščiausios klasės galia ir patikimumas. Pagamintos Japonijoje, šios coils idealiai subalansuoja lengvumą ir patvarumą. Daugiau techninių detalių apie ritę galite rasti čia.

Daiwa Airity

Airity

Daiwa Airity LT – tai aukšto našumo, kompaktiška ritė, pasižyminti lengvumu ir išskirtiniu atsparumu. Daiwa Airity turi monocoque Body Zaion korpusą ir DS5 medžiagos Air Rotor rotorius užtikrina maksimalų lengvumą. Daugiau techninių detalių apie ritę galite rasti čia.

Daiwa Fuego

Fuego

Daiwa Fuego – tai Daiwa sukurtas lengvos ir tvirtos konstrukcijos koncepto (LT) modelis, pasižymintis Zaion V korpusu ir Air Rotor rotoriumi, Magsealed technologija korpuso apsaugai, Tough Digigear sistema ir 6 guoliais. Ši ritė taip pat turi Long Cast ABS aliuminio būgną, ATD trinties sistemą, super lengvą aliuminio rankenėlę, Air Bail lankelį, Twist Buster II, Infinite Anti-Reverse ir Cross Wrap valo užvyniojimą. Daiwa Fuego LT yra idealus pasirinkimas mėgėjams, ieškantiems aukštos kokybės ir patikimumo ritės. Daugiau techninių detalių apie ritę galite rasti čia.

Daiwa Exceler

Exceler

Daiwa Exceler LT yra Daiwa sukurtas modelis, išsiskiriantis lengvumo ir tvirtumo (LT) konceptu. Ši ritė yra skirta žvejams, kurie ieško patikimų ir nebrangių įrankių. Naudojant Zaion V medžiagos korpusą ir Air Rotor rotoriumi, Exceler LT pasižymi išskirtine konstrukcija, kuri mažina svorį, bet išlaiko ritės tvirtumą ir patikimumą. Taip pat ši ritė turi Tough Digigear dantračius, kurie užtikrina ilgalaikį sklandų ritės veikimą. Daiwa Exceler LT ritė suteikia aukštos kokybės žvejybą už prieinamą kainą. Daugiau techninių detalių apie ritę galite rasti čia.

Daiwa Ninja

Daiwa Ninja

Daiwa Ninja LT atspindi naujausią Japonijos dizaino koncepciją ir įkvepiančias technikas, siūlydama nepriekaištingą kainos ir kokybės santykį. Palyginti su ankstesniu modeliu, 23′ Ninja tapo jautresnė ir stipresnė. Naudodama naują Airdrive Rotor, ritės balansas pasislenka iš priekinės dalies į žemesnę ritės dalį, todėl pagerėja bendras balansas ir padidėja jautrumas žvejybos metu. Tai leidžia greičiau reaguoti ir geriau jausti masalą. Preciziškas ir atsparus Digigear užtikrina aukštą traukos galią ir nuolatinį švelnų bei tolygų veikimą. Daugiau techninių detalių apie ritę galite rasti čia.

Don't miss new articles!

We do not send spam and advertisements!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *